DISCO aruannet tutvustav seminar 24. septembril

Kolmapäeval 24. septembril algusega kl 18:00 toimub DISCO projekti Eestit puudutava osa uurimistulemusi tutvustav seminar. DISCO projekti raames uuriti Eesti arheoloogide profiili, tööturgu, arengu-ja karjäärivõimalusi ning koolitusvajadust. Uuringu küsimustikule vastas 72 Eesti arheoloogi. Uuring valmis Euroopa Komisjoni Elukestva õppe programmi rahalisel toetusel, uuringut kaasrahastasid Tartu Ülikool ja MTÜ Arheopolis.

Ürituse viib läbi MTÜ Arheopolis projektimeeskond, kes osales DISCO uuringu koostamisel: Viire Kobrusepp, Nele Kangert, Doris Pavlov ja Ingrid Ulst. Üritus toimub Tartu Ülikooli arheoloogide õppehoones Jakobi 2 II korruse seminariruumis. Üritus on kõigile huvilistele tasuta ja kestab orienteeruvalt 1,5 tundi. Kõik huvilised on oodatud!