Taevaskojas toimus traditsiooniline arheoloogia kevadkool

15.-16. märtsil 2014 toimus Taevaskojas järjekordne arheoloogia kevadkool, mis sel aastal viidi läbi koostöös geoloogidega.  Kevadkoolis käsitleti inimeste ja keskkonna omavahelisi suhteid ning nende nähtavust arheoloogilises ja geoloogilises materjalis.  Kui seni on geoloogide ja arheoloogide koostöö toimunud peamiselt tegevteadlaste vahel, siis kevadkooli tulemusel loodi kontakte ka üliõpilaste vahel, milles kindlasti võidavad mõlemad distsipliinid. Kevadkooli ja ettekannete kohta leiab rohkem info
                                                                                                                                                                                                                                                      
Kevadkooli toetasid Eesti Kultuurkapital, Hasartmängumaksu Nõukogu, Tartu Ülikool, Tartu Ülikooli Üliõpilasesindus ja Euroopa Liit Euroopa Regionaalarengu Fondi kaudu (Kultuuriteooria tippkeskus).